NYITVATARTÁS

Hétfőtöl Vasárnapig

KOI 1 6:00-18:00

KOI 2 0:00-24:00

Bojlis hétvége
FIZETŐESZKÖZÖK

KOI 1-es FOGÁSOK
IDŐJÁRÁS
+5
+
+
Miskolc
Hétfő, 25
Vasárnap   + +
Kedd   +10° +
Szerda   +10°
Csütörtök   +11°
Péntek   +11°
Szombat   +12° +
ÚJ TÓREKORD KOI2

Potoczki Csaba 22.53Kg

TÁMOGATÓNK

 

Információk a KOI 2 bojlis tóról

 

Elérkezettnek láttuk az időt,hogy létrehozzuk azt a fajta horgászélményt amire minden Bojlis pecás egyaránt vágyik. Ehhez rendelkezésre állt egy közel 10 hektár területű negyven éves bányató. Előszőr is a terepet rendeztük el olyan formán,hogy a bojlis horgászathoz szükséges megfelelő helyet biztosítani tudjuk az ide érkező horgászok számára. Ezután kialakításra kerültek a horgászhelyek és a filagóriák a maximális kényelem érdekében. A tó elrendezését úgy terveztük meg ,hogy csak egy oldalról  legyen horgászható így ezzel is biztosítani tudjuk az egymás zavarása nélküli nyugodt horgászatot. A tó  rövidebbik oldalán (kb:300m) elhelyeztünk 11db számozással ellátott horgászhelyet amely a tó méretet látva egyálltalán nem nevezhető zsúfoltnak.

koi 2 bojlis horgásztó Nyékládházán

A horgászállásokkal szemben a tó másik oldalán meg van jelölve a horgászálláshoz tartozó meghorgászható víz szélessége szintén a zavartalan horgászat érdekében. A part zömében kaviccsal borított egyenletes és tágas helyet biztosít minden ideérkező horgász számára.

koi 2 bojlis horgásztó Nyékládházán

A tó igy önmagába véve is egyedülálló mivel kevés olyan tó található az országban amely ilyen kulturált feltételeket biztosít a nyugalmas és remélhetőleg mindenki számára eseménydús horgászat számára. A tó medermélysége 2méter és 8méter között változik.A meder alja kavicsos, akadó és törpeharcsamentes. Halak tekintetében sem lehet szó panaszról mert a meglévő halállomány mellé első körben 1000 Db 5 és 15Kg közötti ponyt került. Ebből 153 Db számozott kapitális ponty melynek nyilvántartása mindenki számára publikus. Az egyedi jelölésről a weboldal egyedi haljelölés pontjában részletesen olvashatnak. A tóba a telepítés folyamatos amiről a hírek menüpont alatt minddenkit tályékoztatni fogunk. Ha felkeltettük az érdeklődését akkor keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön ott bővebb tájékoztatást adunk az esetlegesen felmerülő kérdéseire.

                                                                                                                          Mindenkit szeretettel vár: Kota Béla tógazda

 

RÓLUNK ÍRTÁTOK
TÉRKÉP
FACEBOOK OLDALUNK

KOI 2-es FOGÁSOK
info@koitavak.hu

    

PONTYTELEPÍTÉS

Folyamatos

 Minden héten 

AFRIKAI HARCSA TELEPÍTÉS

    Szezonális

    Minden pénteken

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

REGISZTRÁCIÓ
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*